News Flash:

Primarul comunei vasluiene DELENI se afla in conflict de interese-FOTO

24 Noiembrie 2015
1157 Vizualizari | 1 Comentarii
Edilul comunei vasluieni Deleni, ajuns celebru dupa ce a fost trimis in judecata alaturi de o alta celebritate a judetului Vaslui, si in special al muncipiului Husi, in speta, deputatul traseist, violator, urmarit penal, DAN BORDEIANU, a comis-o din nou. Vasile Zanfir a intrat in vizorul Agentiei  Nationala de Integritate (ANI), acestia acuzandu-l pe edil ca si-a pastrat postul caldut de functionar public detinut in cadrul primariei, prelungindu-si in mod illegal suspendarea din post.
“La data de 12 Iulie 2012, a semnat, in calitate de primar, dispozitia prin care si-a prelungit suspendarea de drept a raportului de serviciu din calitatea de functionar public de executie in aparatul de specialitate al Primariei Comunei Deleni (ca urmare a validarii alegerii acestuia in functia de Primar al Comunei Deleni) pe intreaga durata a mandatului de 4 ani cat indeplineste functia de primar (iunie 2012 - iunie 2016), asigurandu-si pentru sine un folos material, constand in mentinerea postului de functionar public pana la revenirea acestuia in functia publica.
 
Persoana evaluata a incalcat, astfel, dispozitiile art. art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 si art. 75, lit. a) din Legea nr. 393/2004.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, Judetul Vaslui, in vederea verificarii indiciilor privind posibila savarsire a infractiunii de conflict de interese, prevazuta de art. 301 din Codul Penal al Romaniei, se arata in comunicatul ANI.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alina  | #3905
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: cmalina10@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018992 (s)