News Flash:

Primarul municipiului Vaslui poate dormi linistit. Opozitia nu are un candidat puternic

9 Aprilie 2016
1599 Vizualizari | 1 Comentarii
Paradoxal sau nu, desi orasul nu a iesit niciodata din topul saraciei, primarii au fost alesi si realesi la Vaslui. Asa ca, in ultimii 24 de ani au fost doar doi primari: Victor Cristea, din 1992 pana in 2008, si Vasile Paval, din 2008 si pana in prezent. Primarul PSD candideaza pentru al treilea mandat. Contracandidatii sai sunt Marius Arcaleanu, din partea PNL, Cristian Pavelescu, reprezentantul ALDE si Andrei Marius Acasandei – Partidul Miscarea Populara. Niciunul dintre contracandidatii lui Paval nu au vreo sansa in lupta electorala. Persoane necunoscute care in ultimii patru ani nu s-au evidentiat cu nimic in urbea vasluiana. Mai mult se pare ca partidele politice iau la misto vasluienii de vreme de desemneaza candidati de dragul de a-i desemna. Potrivit sondajelor facute atat de PSD cat si de PNL, actualul primar conduce detasat cu peste 60 la suta. Este greu de inteles de ce partidele din opozitie se complac in starea de lehamite si nu fac nimic concret pentru actualii conducatori pe care multi ii blameaza.

Primarul in functie Vasile Paval candideaza din PSD pentru cel de-al treilea mandat. Absolvent al Facultatii de Constructii Iasi, Paval a fost repartizat, in 1981, la Serviciul de Sistematizare al Primariei Vaslui, unde a lucrat pana in 1990. Ulterior, a fost director al SC Goscom SA Vaslui. Intre 2004-2008 a fost viceprimar, iar in 2012 a fost ales primar din partea USL. Paval este presedintele executiv al organizatiei municipale a PSD si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean.
Marius Arcaleanu, candidatul PNL, este absolvent al Academiei de Stiinte Economice Bucuresti si a lucrat ca economist in mediul privat in perioada 2000-2009. Ulterior, timp de trei ani, a fost director executiv al Casei Judetene de Pensii Vaslui. In 2012, a candidat la functia de primar din partea PDL, clasandu-se al doilea, iar ulterior a candidat din partea Aliantei Romania Dreapta pentru Camera Deputatilor, fiind invins. Arcaleanu este presedintele PNL Vaslui, iar in 2008 a intrat, pe lista PD, in Consiliul Local, for din care face parte si in prezent. In actualul mandat Arcaleanu a fost un consilier cuminte. A tacut si… atat!

Cristian Pavelescu este candidatul ALDE. Medic veterinar, Pavelescu a intrat in politica in urma cu un an si jumatate, cand s-a inscris in Partidul Conservator. Absolvent al Facultatii de Medicina
 Veterinara, a preluat in concesiune activitatea la Circa Veterinara Vaslui, unde lucreaza si in prezent.
Andrei Marius Acasandrei, candidatul PMP, este absolvent al Facultatii de Hidrotehnica Vaslui, fiind inginer. In prezent angajat la Statia Meteorologica Vaslui, el nu a mai activat in politica inainte de a se inscrie in PMP.

Alecsandru Volocaru, candidatul Partidului National Democrat, este liderul acestei formatiuni din toamna anului trecut. El a intrat in politica in 2012, cand a fost ales consilier local la Vaslui pe lista PPDD. Odata cu destramarea formatiunii, a devenit independent. Volocaru a absolvit, in 2004, Facultatea de Instalatii Bucuresti si de atunci lucreaza intr-o afacere de familie.

victor cristea vasile paval
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

ELECTORANT  | #4404
Se pare ca este articol la comanda!!!! Numai aberatii si neadevar!!!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1058 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013308 (s)