joi, 28 martie, 2024

Primarul Paval i-o ia inainte lui Ciupilan si anunta ca ar putea desfiinta Politia Locala

Distribuie:

Publicat:

Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui, a anuntat intr-o conferinta de presa organizata, miercuri, 22 ianuarie, ca se gandeste serios sa desfiinteze Politia Locala Vaslui . Conform edilului, politistii locali nu isi indeplinesc menirea si rolul lor in societate. Acestia fiind mai degraba interesati sa sanctioneze si nu sa previna . Ba mai mult, conform aceluiasi Vasile Paval, comunitarii municipiului Vaslui au comportament inadecvat cu locuitorii municipiului Vaslui si un limbaj neadecvat. 

"Le-am spus şi nu scapă, o să fiu al doilea primar care semnează desfiinţarea lor. A mai fost primarul de la Darabani. Semnez desfiinţarea lor, nu se poate aşa ceva. Măi, fraţilor, în activitatea dumneavoastră sunt şi măsuri de prevenţie, nu sunteţi doar cei cu pistolul. Cel mai simplu e să amendeze, iar amenzile afectează bugetul, că nu le poţi încasa, te înscrii cu anumite sume. E o întreagă tevatură. Lor le este simplu să spună că au dat amenzi. (…) Acesta e un mod de rezolvare? Ce să comentez, o iau ca atare. Sunt colegii mei, să ne trăiască, altcineva să nu-i dorească!", declara pentru agerpres.ro – primarul Vasile Pavăl.

Daca va pune in aplicare aceasta desfiintare, Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui ar fi al doilea primar din Romania care face acest lucru . Primul fiind primarul Liviu Hrimiuc, edilul orașului Dărăbani, din județul Botoșani

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img