marți, 19 martie, 2024

Primele declaratii ale bonei filipineze acuzata de Mutu de furt. Ce i-ar fi spus Mutu: ”Sa nu ma minti ca o sa te f..”

Distribuie:

Publicat:

Scandalul dintre trio-ul Adi MutuTiberiu si bona filipineza capata noi dimensiuni dupa ce partile implicate s-au hotarat sa vorbeasca. Tiberiu, barbatul acuzat de Mutu ca ar fi sedus-o pe fosta lui bona ca sa fure de la el, si-a spus versiunea lui, la fel ca si filipineza. Tiberiu Cazan este foarte suparat dupa ce Adrian Mutu a speriat-o pe mama lui de 72 de ani, atunci cand a venit la usa la ei si ar fi facut scandal. Barbatul sustine ca si-ar retrage plangerea impotriva “Briliantului” daca el si-ar cere scuze fata de mama sa.

M-a contactat cineva in care am incredere si mi-a propus sa imi retrag plangerea. Eu nu am nici o problema cu Adi Mutu daca isi cere scuzein fata mamei mele” a spus Tiberiu. ”Nu regret nimic din trecutul meu niciodata, imi asum tot ce am facut. Am avut o relatie cu fata asta. Mi-a zis ca a avut o relatie cu cineva, un baiat din America. Am vrut sa-i usurez situatia” a mai adaugat el.

Si seful Comunitatii filipineze a aparat-o pe Kitz. “E nedrept sa fim acuzati mereu. Nu a furat nimic. El a depus o plangere la mine. El s-a plans la mine. Nu vom tolera activitati ilegale. Cei care fac asa ceva vor fi pedepsiti. Nu vrem probleme cu nimeni, ea este bine, in Bucuresti. Isi petrece timpul cu iubitul ei din America”.

Kitz a facut primele declaratii, la TV
M-au angajat ca bona mi-au spus ca au nevoie de baby-sitter pentru copilul care urma sa vina pe lume, le-am spus ca pot lucra in casa pana ce vine copilul, am stat in casa trei saptamani pana ce s-a nascut copilul. Gateam, faceam curatenie in casa si nu m-am ocupat de copil. Intr-o seara am intrebat-o pe Sandra, i-am spus ca m-a angajat ca bona si nu sunt sclava ei si nu sunt menajera, nu am absolvit colegiul pentru asta. Mi-a spus ca copilul e foarte mic, are doua-trei saptamani asa ca i-am spus ca nu am o problema cu asta. Am o diploma de moasa. Nu m-am mai simtit bine primita in casa dupa asta pentru ca mi-a spus ca trebuie sa am grija de copil noaptea iar eu trebuia dimineata sa gatesc si sa spal, sa fac una alta, i-am zis ca nu sunt robot si am nevoie de odihna. Faceam si masaj, am si diploma de maseuza. Cand m-au angajat, eu nu am semnat nici un contract, a fost totul verbal. M-au platit in mana, i-am spus Sandrei ca ar trebui sa semnez ceva ca am primit banii si m-a pus sa semnez intr-un registru. Nu mi-a cerut niciodata Tiberiu sa iau lucruri din casa, erau atat de buni cu mine mai ales Sandra, mi-au spus ca daca vrei sa iei mancare, poti sa iei”.

Menajera a povestit un amanunt absolut socant.
”Luni, Mutu era atat de beat ca s-a luat de mine si m-a intrebat daca am prieten roman. Mi-a aratat telefonul lui cu o poza cu telefonul meu si conversatiile mele si mi-a zis:  Sa nu ma minti ca o sa te f…Mi-a spus ca eu sunt faimos si nu o sa ma dobori tu. Chiar cand vorbea cu mine bea bere. Nu s-a dat insa la mine, n-a fost hartuire sexuala”.

Bona a explicat si episodul ”furtului”.
Era sambata si i-am zis ca duminica voi iesi cu prietenii mei, si mi-a zis ca pot sa iau ce vreau eu (referitor la plasa cu alimente, n.r.). Sambata seara gateam si le-am spus: “Pot sa iau asta si asta?”. Mi-au zis ca da, era permis sa iau mancare si bauturi. A doua zi, taxiul venise, a trebuit sa inchid poarta si ea m-a vazut. El nu era acasa. Da, imi permiteau sa iau mancare din casa. Eram increzatoare. Eu ii consideram pe ei ca si familia mea.. Peste tot in casa erau camere de luat vederi, chiar si la mine in camera, credeau poate ca o sa ma fur singura. M-au confruntat apoi si le-am zis ca e greseala mea, le-am spus ca nu m-am gandit daca ei mi-au spus asa, sa iau mancare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img