marți, 19 martie, 2024

Primele detalii despre cauza mortii muzicianului Chris Cornell, dezvaluite de politie

Distribuie:

Publicat:

Politia ancheteaza moartea lui Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden si Audioslave, survenita miercuri noaptea, la varsta de 52 de ani, dupa un concert sustinut la Fox Theatre din Detroit, ca pe o “posibila sinucidere”, informeaza publicatia britanica The Independent, citand revista Billboard.

Potrivit acesteia din urma, politia din Detroit investigheaza in prezent moartea artistului drept “posibila sinucidere”, desi este prea devreme pentru a determina modul in care survenit decesul. Politia a oferit insa detalii despre cum cum corpul artistului a fost descoperit in camera hotelului din Detroit unde era cazat, noteaza Agerpres.

“Atunci cand politistii au ajuns in camera, l-au gasit pe Chris Cornell intins in baie (…) mort . Anchetam moartea ca pe o posibila sinucidere, dar asteptam examinatorul medical pentru a stabili cauzele decesului si modul in care a survenit acesta”, a precizat Michael Woody de biroul de relatii cu presa al departamentului politiei din Detroit.

Politia a primit un apel la numarul de urgenta 911 in care o persoana care nu si-a dat numele a solicitat ajutor la hotelul MGM Grand Casino din centrul orasului Detroit.

Potrivit publicatiei locale WXYZ, sotia lui Cornell a sunat un prieten de familie pe care l-a rugat sa verifice daca sotul sau se simte bine. Prietenul a fortat usa camerei lui Cornell si l-a descoperit pe artist pe podeaua baii.

Cornell se afla in Detroit pentru a canta impreuna de Soundgarden, cu care a inceput un turneu in Statele Unite in aprilie. Reprezentantul sau, Brian Bumbery, a subliniat intr-o declaratie pentru CNN ca decesul muzicianului a survenit “brusc si neasteptat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img