marți, 19 martie, 2024

Primele imagini cu Arsinel, dupa ce a chemat salvarea acasa: Marele actor abia mai poate sa mearga si este foarte palid

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arsinel s-a confruntat cu tot felul de probleme de sanatate, in ultimii ani/ Faptul ca Alexandru Arsinel se confrunta cu probleme de sanatate nu este niciun secret pentru nimeni, insa de curand actorul in varsta de 78 de ani a fost nevoit sa cheme ambulanta. ”Dimineata m-am trezit ametit, cu puseu de hipotensiune. Aveam 9 cu 5. M-am simtit rau acasa si a venit salvarea. Au vrut sa ma interneze, dar am refuzat”, spunea actorul.

Medicii i-au recomandat sa se protejeze mai mult, sa nu se mai enerveze si sa odihneasca mai mult. Marele actor nu are stare in casa insa, iar paparazzi WOWbiz.ro l-au intalnit pe maestru, duminica seara, la teatru. Garbovit, palid si cu probleme mari la mers, Arsinel a lasat impresia ca nu este deloc in apele lui.

In urma cu cateva saptamani, Stela Popescu a dat un interviu pentru DCNews in care, la un moment dat, a vorbit despre Mihai Bendeac. “Mie nu imi place Mihai Bendeac deloc, desi il socotesc un baiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe strada poate sa faca de-astea, nu un artist, desi am auzit ca a fost un student eminent la teatru. Nu stiu cum sa va spun, nu e chiar sa placa la toata lumea. Si-asa m-a certat pe mine Victor Rebengiuc ca sunt artista de bancuri, sa vedeti ce va fi de acum inainte: numai bancuri, ca nu are nimeni timp sa asculte un monolog”, a declarat Stela Popescu la DCNews Live.

Imediat, Mihai Bendeac a reactionat, fara insa sa o critice pe actrita, ci pe partenerul ei de scena, Arsinel. „Stela Popescu este al treilea artist de revista al Romaniei dupa Mircea Crisan si Constantin Tanase. Lasand la o parte faptul ca o jumatate din cariera a ales sa o petreaca alaturi de un submediocru fiert pe bani, o invit sa aleaga pe „oricine” de pe strada care sa joace in teatru Richard al III-lea si, in TV, sa scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care imi permit sa spun ca, ba, p..a mea, macar 30%!chiar ok.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img