vineri, 26 aprilie, 2024

Primele imagini cu Carmen Minune insarcinata! Cum arata cu adevarat fiica lui Adrian

Distribuie:

Publicat:

Carmen Minune este cea mai proaspata graviduta din showbiz, in urma cu putin timp s-a aflat ca este insarcinata. Vedeta va deveni mamica la jumatatea anului viitor si este in culmea fericirii, atat ea, cat si tatal copilului, Bogdan Caplescu.

Potrivit ultimelor imagini postate de Carmen pe retelele de socializare, nu dadea de banuit ca ar fi gravida, sarcina fiind la inceput, insa bruneta are si foarte mare grija de aspectul ei fizic, merge regulat la sala de fitness, iar dieta este una regulata.

S-a despartit de Bogdan Daragiu in urma cu cateva luni

Cand apropiatii, dar mai ales fanii se gandeau la ziua in care acestia vor face nunta, Carmen si regizorul Bogdan Daragiu au anuntat despartirea. Fiecare dintre ei a postat cate un mesaj pe retelele de socializare, unde au marturisit ca au decis sa mearga pe drumuri separate in viata dupa doi ani de relatie.

“Multumesc, Carmen, pentru acesti 2 ani in care am avut parte numai de clipe frumoase. De astazi viata ne conduce in directii diferite, insa imi voi aminti cu drag de toate experientele si momentele petrecute impreuna. Decizia a fost matura si de comun acord. Multumesc pentru tot!”, a scris Bogdan Daragiu pe contul sau de Instagram.

“Cu 2 ani in urma am inceput o frumoasa relatie cu Bogdan, insa astazi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comuna si am vrut sa aflati de la mine personal. Multumesc ca ai luat parte la calatoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii si momente frumoase. De azi incepem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.

A dezvaluit cate operatii estetice are

Camen Minune a vorbit despre posibilitatea de a intra pe mainile medicilor esteticieni, dar si despre fotografiile in care apare in ipostaze sexy, pe care obisnuieste sa le urce pe conturile personale de socializare.

„Mama natura m-a inzestrat ca lumea, nu am avut niciodata probleme de genul asta. Deci nu, nu am nicio operatie estetica”, a spus Carmen Minune.

„S-a spus ca am pozat nud la piscina. S-a scris ca am postat pe retelele sociale poze cu mine interzise minorilor. A fost o poza de la piscina pe care eu am postat-o si cei care au postat au blurat costumul de baie pretinzand ca eu sunt nud. Foarte matur. Si s-a mai scris ca am fost incarcinata sau ca sunt. Nu, nu am fost, nu sunt, iar in viitorul apropiat nu voi fi„, a mai spus Carmen Minune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img