joi, 25 aprilie, 2024

Primele imagini cu Ianna insarcinata in sase luni! Cantareata a incercat sa isi ascunda burtica cu o rochie vaporoasa

Distribuie:

Publicat:

Considerata la inceputul anilor 2000, una dintre cele mai frumoase blonde din showbiz dupa ce a cunoscut celebritatea in calitate de componenta a trupei ASIA, Ianna Novac a iubit, culmea, intotdeauna doar un singur barbat, tenorul Octavian Dobrota, cel care i-a fost si profesor de canto la Dinu Lipatti!

Ianna s-a indragostit iremediabil de Octavian la varsta de 18 ani, iar viata ei alaturi de artist a urmat un drum firesc. Artista s-a casatorit cu barbatul in 2004 si, in 2013, i-a daruit acestuia o fetita, pe nume Erika Maria, de care este foarte mandra. ”Fata mea imi pupa burtica incontinuu si ma intreaba cand vin cu bebe acasa”, a dezvaluit artista in cadrul unei emisiuni.  

Ianna este gravida din nou! Cum arata vedeta insarcinata in sase luni

Acum, Ianna este gravida din nou, dar, de data aceasta, va avea un mostenitor. ”Sunt foarte fericita! Nu am vrut sa fac nimic public decat in momentul in care am fost sigura ca bebelusul meu este in regula. Numele baiatului nostru era stabilit de acum 12 ani. Am zis ca ne dorim un baietel pe care sa il cheme Alexandru si o fetita pe care sa o cheme Erika. Suntem in al noualea cer”, a fost primul lucru pe care l-a spus cantareata in presa. Prezenta la un eveniment monden insa, blonda a incercat sa-si ascunda sarcina de sase luni cu ajutorul unei rochite albe, largi, dar fara succes. Burtica se observa, iar ea radia de fericire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img