marți, 19 martie, 2024

Primele IMAGINI de la accidentul in care un procuror a murit, iar sotia sa se zbate intre viata si moarte

Distribuie:

Publicat:

Un procuror din Teleorman a murit, luni seara, după ce mașina în care se afla a lovit un tractor, pe drumul dintre localitățile Putineiu și Turnu Măgurele.

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc, luni seara, pe drumul dintre localitățile Putineiu și Turnu Măgurele, iar în urma accidentului au fost rănite două persoane, dintre care una a murit, informează mediafax.ro.

Din primele informații, este vorba despre Valentin Silviu Paraschiv, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că mașina în care se afla procurorul și soția acestuia a intrat în coliziune cu un tractor plin de baloți.

Tot din primele date rezultă faptul că pasagerul care a murit se afla pe locul din dreapta al mașinii și că soția procurorului a fost transportată la spital, necesitând îngrijiri medicale de urgență.

La ora publicării acestei știri polițiștii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img