marți, 19 martie, 2024

Primul mesaj transmis de Andreea Balan dupa ce a fost internata din nou de urgenta!

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan se confrunta din nou cu probleme medicale serioase, fiind nevoita sa se interneze pentru a se stabili un diagnostic clar, cat si daca va fi nevoie de o alta interventie chirurgicala.

Medicii de la o clinica privata au descoperit hematoame care s-au format dupa operatia de cezariana. Andreea Balan a mai fost internata si operata in urma cu o saptamana, dupa nastere.

In momentul de fata, artista este monitorizata, existand riscul unei hemoragii. Nu poate fi operata, pentru ca nu poate fi supusa altei anestezii – a 3-a in 3 saptamani.

Andreea Balan a nascut pe 4 martie si pe 16 a fost operata in urma unor complicatii.

„In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate.

Andreea Balan, operata de urgenta. Medicul iesean Tudor Ciuhodaru: Este o stare critica

Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie.

Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie.

Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img