joi, 18 aprilie, 2024

Primul primar PSD care isi cere scuze Simonei Halep

Distribuie:

Publicat:

Presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, primarul Decebal Fagadau, dezaproba postarea de pe Facebook a organizatiei PSD Constanta. Postare in care Simona Halep este “huiduita de circa 20.000 de „fani” pe Arena Nationala”.

“Dezaprob total aceasta postare, ma delimitez de ea atat eu cit si organizatia pe care o conduc. Postarea nu apartine organizatiei municipale Constanta a Partidului Social Democrat si am solicitat administratorului pagini organizatiei judetene sa o retraga, inca de aseara.

Performanta Simonei nu trebuie murdarita de lupta politica interna, oamenii politici trebuie sa se incline in fata campioanei Simonei Halep, sa o aplaude si ii multumeasca pentru modul in care reprezinta Romania.

Aceleasi aplauze se cuvin familiei si echipei sale. In cursul zilei de astazi am adresat scuzele mele”, a declarat, Decebal Fagadau, pentru EVZ.

Decebal Fagadau, care este si presedinte executiv al organizatiei judetene a PSD Constanta, postase, sambata seara, pe Facebook, dupa victoria constantencei la Roland Gaross, “Bravo, Simona! Multumim!”

Decebal Fagadau a cerut scuze Simonei Halep

Iar luni, intentiona sa il sune pe Stere Halep, tatal Simonei, in incercarea organizarii unui eveniment public in care constantenii sa o poata felicita pe concitadina lor pentru marea ei performanta.

Evenimentul de pe Arena Nationala in care Simona Halep le-a prezentat fanilor trofeul castigat la Roland Garros s-a transformat intr-un adevarat scandal, dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita copios.

In jur de 20.000 de fani prezenti pe stadion au huiduit-o pe Firea in momentul in care aceasta i-a dat cheia orasului Simonei si in momentul in care a parasit gazonul.

Acum, incep sa apara mai multe detalii despre ce s-a intampla luni la evenimentul controversat.

Jurnalistii de la Libertatea spun ca Simona Halep nu si-a dorit sa iasa pe gazon alaturi de Primarul General al Capitalei, nedorind sa se afiseze alaturi de politicieni.

”Eu vreau sa prezint trofeul oamenilor. Cer sa intram pe rand in scena. Imi dati ce aveti de dat si cu asta basta”, ar fi fost mesajul Simonei pentru Gabriela Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img