joi, 28 martie, 2024

Prinţul Harry și Meghan Markle au fost aproape de o TRAGEDIE: Cuplul regal a fost implicat într-un incident aviatic

Distribuie:

Publicat:

Piloții unui avion care îi transporta pe prințul Harry al Marii Britanii și pe soția acestuia, ducesa Meghan de Sussex, au fost nevoiți, vineri, să amâne aterizarea pe aeroportul din Sydney, pentru a evita ciocnirea cu un alt avion, potrivit tmz.com.

În imaginile publicate de tmz.com, se poate vedea cum avionul se pregătea să aterizeze pe aeroportul din Sydney, când, brusc, se ridică din nou în aer, scrie mediafax.ro.

Cuplul regal venea din Regatul Tonga, pentru a participa, sâmbătă, la închiderea Jocurilor Invictus de la Sydney.

Prințul Harry și ducesa Meghan, care este însărcinată în câteva luni, au plecat, pe 15 octombrie, într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji. Prințul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Informația despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a fost făcută publică pe 15 octombrie, de biroul de presă al cuplului regal, copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvara lui 2019. Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, după o relație de doi ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img