joi, 28 martie, 2024

Principalul motiv pentru care Bianca Dragusanu si Tristan Tate se cearta aprins! Poate duce la destramarea relatiei

Distribuie:

Publicat:

In cele nici trei luni de cand formeaza un cuplu, Bianca Dragusanu si iubitul britanic “au bifat” mai multe discutii aprinse, iar in unele ar fi vorba chiar si de agresivitate, potrivit declaratiilor facute de Cristi Brancu. Si… daca in urma cu ceva timp s-a spus ca vedetei ii displac cluburile in care Tristan Tate adora sa petreaca, motiv pentru care s-au certat si pentru acest aspect. Dar recent, una dintre prietenele fostei prezentatoare a dezvaluit care e, de fapt, marul discordiei din relatia cuplulu Bianca Dragusanu – Tristan Tate.

Principalul motiv pentru care Bianca Dragusanu si Tristan Tate se cearta aprins

Intorsi recent din vacanta de cinci stele de la Cannes, unde Tristan Tate a plimbat-o prin locuri exclusiviste, una dintre prietenele Biancai Dragusanu a marturisit in cadrul unui interviu care e principalul motiv pentru care exista tensiune intre cei doi. Pe scurt: vedeta isi doreste un stil de viata sanatos, unde sa nu aiba multe nopti pierdute, mai ales ca are o fetita de crescut, o afacere de manageriat si multe alte proiecte in care e implicata, iar iubitul ei prefera sa mearga aproape noapte de noapte in cluburi. Toate acestea, in ciuda faptului, a mai povestit aceeasi sursa, intre ei exista o buna comunicare, iar in pat se inteleg de minune.

“Bianca are un stil de viata sanatos si nu-i place sa piarda noptile. Ea are foarte multa treaba in timpul zilei, are un copil, o afacere de condus, sedinte foto, contracte de imagine si pana de curand avea si doua ore de emisiune in direct de luni pana sambata. Tate ar vrea ca ea sa-l insoteasca in fiecare seara in club, dar ea nici nu se gandeste sa faca un asemenea compromis. De aici pleaca toate certurile”, a declarat o amica de-ale Biancai Dragusanu, potrivit wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img