joi, 28 martie, 2024

Printre sarmale si sorici, rudele violatorilor de la Vaslui au “strecurat” si… Ce au gasit gardienii in “pachetele” lor!

Distribuie:

Publicat:

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca ar fi violat o eleva, timp de mai multe ore, nu au fost uitati de cei dragi de sarbatori, iar acestia au venit incarcati cu daruri la ei, inainte de Craciun.

In urma acuzatiilor aduse de eleva Raluca Munteanu cu privire la faptul ca a fost fortata sa intretina relatii sexuale, mai bine de trei ore, cu toti sapte vasluieni au ajuns dupa gratii, in Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Iasi. Tragedia a avut loc anul trecut, in luna noiembrie, pe un camp din judetul Vaslui.

Pentru ca au fost privati de libertate, acestia isi petrec sarbatorile de iarna dupa gratii, departe de cei dragi. Surse apropiate din anturajul acestora au marturisit ca familiile acuzatilor au venit incarcati cu de toate pentru ca baietilor sa nu le lipseasca nimic de pe masa de Craciun: “S-au dus la ei, asta este ceva normal. Le-au dus sarmale, sorici, cozonac, carnati si cateva bidoane cu vin, dar nu au putut intra cu vinul pentru ca nu au voie. Cand au vazut ce au in punga, gardienii care lucreaza acolo le-au spus ca trebuie sa le iar acasa.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img