vineri, 26 aprilie, 2024

Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle in “paradisul miliardarilor”. Imagini din vila in care s-au refugiat in Ibiza

Distribuie:

Publicat:

Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle in Ibiza pentru a sarbatori ziua de nastere a fostei actrite. Cei doi nu s-au uitat la bani cand a venit vorba de a se rasfata timp de sase zile. Si-au luat bebelusul de trei luni si au poposit intr-un resort exclusivist din insorita Ibiza.

Cei trei s-au cazat la Vista Alegre, un loc in care inchiriaza case de vacanta vedete de prima mana, precum DJ-ul David Guetta sau Paul McCartney, pentru care scot din buzunar intre 20.000 si 120.000 de lire sterline pe saptamana, potrivit The Sun. Pe parcursul sederii lor, complexul, desi ferit de ochii curiosilor, a fost si mai bine pazit.

Harry, Meghan si bebelusul Archie au avut parte de „tratamentul regal”. Cei trei au avut in permanenta la dispozitie un om care sa se ocupe de buna desfasurare a tuturor activitatilor din casa (manager al vilei), de bucatar personal, majordom si ospatar, dar si un sofer care sa fie mereu gata sa ii plimbe intr-un Range Rover luxos pe cei trei. Mai mult, in caz de nevoie, erau disponibili si un instructor de yoga, dar si un antrenor personal. Piscina de 50 de metri lungime, cele trei dormitoare si opt bai, dar si livingul imens si luminos au contribuit din plin la starea de relaxare deplina pe care au simtit-o membrii familiei regale.

 In urma cu doi ani, pe cand erau doar la inceputul relatiei, printul Harry i-a facut o surpriza de ziua ei si a dus-o pe Meghan Markle in Botswana. Anul trecut, aceasta zi a coincis cu nunta pritenului lor, Charlie van Straubenzee.

Ce mesaj emotionant i-a transmis printul Harry lui Meghan, cu ocazia implinirii a 38 de ani

In 4 august, Meghan Markle a implinit 38 de ani, ocazie cu care sotul sau i-a transmis un mesaj plin de dragoste. Ducesa de Sussex a preferat ca aceasta zi speciala sa o petreaca in intimitate, mai ales ca a fost prima aniversare in calitate de mamica.

„La multi ani sotiei mele uimitoare. Iti multumesc ca imi esti alaturi in aceasta aventura. Cu dragoste, H.”, a scris printul Harry pe contul de Instagram pe care il imparte cu Meghan Markle. 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img