marți, 19 martie, 2024

Priveste 15 secunde! Este incredibil ce urmeaza dupa

Distribuie:

Publicat:

Internautii sunt rugati sa priveasca timp de 15 secunde punctul prezent pe varful nasului femeii din imaginea de mai jos.

Fotografia este de fapt portretul unei tinere. Dupa expirarea celor 15 secunde, participantii sunt rugati sa isi mute incet privirea pe fundalul alb din partea dreapta a imaginii. In majoritatea cazurilor, cei care au participat la acest experiment au declarat ca in chenarul alb pot vedea o femeie bruneta. Tu ce vezi?

Descoperire fara precedent pe Luna! Astronomi: “Pana acum, nu fusese confirmat acest lucru!”

Cercetatorii de la Agentia japoneza de explorare spatiala (JAXA) au descoperit o grota imensa de 50 de km lungime sub scoarta Lunii care, in opinia lor, ar putea servi intr-o buna zi drept adapost pentru o baza spatiala. Sonda japoneza de observatie lunara SELENE au confirmat existenta unei grote despre care se spune ca a reprezentat un fost tunel de lava vulcanica, avand o vechime de 3.5 miliarde de ani, cu o latime de circa 100 de metri si o lungime de 50 de kilometri.
 
“Ne gandeam ca astfel de locuri exista (…), dar pana acum nu fusese confirmat acest lucru”, a declarat pentru AFP Junichi Haruyama, cercetator la Jaxa.

“Inca nu nu am vazut interiorul grotei, prin urmare explorarea ei va furniza nenumarate detalii”, a adaugat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img