vineri, 26 aprilie, 2024

Probleme in paradis! Elena Gheorghe si-a facut sotul de ras la TV: „Foarte urat din partea ta”

Distribuie:

Publicat:

Elena Gheorghe se considera o femeie implinita, are succes in cariera sa de artist, dar se bucura si de o familie frumoasa, cu doi copii. Problemele au inceput sa apara in relatia cu sotul ei, Cornel si l-a facut de ras la tv, dezvaluind motivul pentru care este foarte suparata pe el.

Cantareata a marturisit ca nu a avut vacanta anul acesta, iar vinovat pentru acest lucru este sotul ei, pe care il roaga sa rezolve problema si sa planifice curand cateva zile de relaxare. „N-am avut si eu o vacanta anul acesta. Foarte urat, foarte urat din partea ta. Eu sper sa se aseze lucrurile si sa mergem si noi undeva in ianuarie. Am avut o vacanta amarata de vreo cinci zile la inceputul anului, dar nici nu o mai tin minte. A fost acum prea mult timp. Mai spune-i si tu lui Cornel, poate rezolva problema asta si facem si noi mai multe”, a spus Elena Gheorghe in platoul emisiunii „Rai Da Buni”.

Adevarul despre relatia cu sora sa, Ana Pirvulescu

Ana Pirvulescu si Elena Gheorghe sunt surori si se inteleg de minune. Au o super-relatie, care a inceput acum mai multi ani. Iar mama lor este responsabila de acest lucru.

„Cand eram mici, plecam tare suparate la scoala pentru ca mama ne imbraca la fel! Am fost in aceeasi clasa si toti colegii spuneau ca suntem gemene! Elena avea o tinuta de schimb in ghiozdan si cand parasea domiciliul, se imbraca altfel! Artista de mica ce sa mai. Acum ne cumparam rochii identice si ne place!”, a scris Ana Pirvulescu pe contul personal de socializare.

Elena a devenit mama de fetita anul trecut. Bebelinda ei poarta numele Nicole. Ea mai are un baiat cu sotul sau, pe Nicholas. Elena Gheorghe a devenit mama pentru prima data in 2013. Artista s-a casatorit pe data de 1 august 2011 cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formatiei Mandinga.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img