News Flash:

Probleme in trafic in muncipiul Vaslui. Sofatul devine sport extrem

10 Ianuarie 2016
1432 Vizualizari | 1 Comentarii
In ultimele zile, asupra judetul Vaslui s-a asternut iarna, precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare fac ca soferii vasluieni sa intampine mici dificultati in trafic. Iarna asociata cu lipsa locurilor de parcare din municipiul Vaslui face traficul din municipiu sa fie infernal.O alta problema face referire la autoturismele parcate aiurea, chiar in mijlocul strazii, de cele mai multe ori.

Soferii spun ca odata cu venirea ninsorilor, conducerea autoturismului devine o adevarata provocare.  Multi soferi au renuntat insa la masini si la mijloacele de transport in comun, de frica aglomeratiei. Singura solutie este mersul pe jos. Vestile de la meteorologi nu sunt deloc bune. Urmeaza o perioda cu precipitatii in care se va forma polei.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui si ai Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) sustin ca intampina probleme in trafic in special iarna. Masinile de interventie ajung foarte greu la solicitari din cauza traficului aglomerat si a soferilor indisciplinati, care parcheaza autoturismele neregulamentar sau nu acorda prioritate autospecialelor.

“Este adevarat ca fata de anii trecuti, situatia s-a mai imbunatatit, dar mai sunt soferii indisciplinati din trafic care continua sa ne faca probleme. Conducatorii auto trebuie sa stie faptul ca acordand prioritate masinilor noastre, contribuie, practic la salvarea de vieti omenesti si multi au inteles acest lucru. O problema mare ramane in continuare cea legata de parcarile neregulamentare”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa. Politistii Serviciului Politiei Rutiere din cadul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui organizeaza frecvent actiuni care au drept scop prevenirea implicarii ambulantelor si masinilor de pompieri in accidente de circulatie, dar si constientizarea participantilor la trafic cu privire la necesitatea respectarii semnalelor acustice si luminoase ale autospecialelor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alina  | #4120
Vrei să câştigi minim 300 de euro pe lună? Citeşte acest anunţ!
Beneficii
-posibilitatea de a câştiga cel puţin 100 de euro cu o implicare de 2-3 ore sau 300 de euro full time
- apartenenţa la un grup care oferă recunoaştere şi şanse egale tuturor membrilor
-instruire gratuită şi de scurtă durată
-contract legal de comision ce asigură plata caştigurilor
-se lucrează de acasă
-program flexibil
Cerinţe
-conexiune la internet, PC, abilităţi minime de lucru cu documente word, pdf şi navigare online
-seriozitate, perseverenţă şi atenţie la detalii
Pentru informaţii trimiteţi mail cu subiectul INFO la cmalina10@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0828 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019696 (s)