vineri, 29 martie, 2024

Probleme MARI la DNA! Un prim-procuror s-a ales cu PLANGERE

Distribuie:

Publicat:

Prim procurorul DNA de la Prahova a intrat pe lista lunga a procurorilor asupra carora au fost facute plangeri pentru cercetare abuziva.

Catalin Beciu, unul dintre liderii ALDE, a dezvaluit ca prim procurorul de la Prahova, Lucian Onea, ar fi intrat in randul procurorilor cu probleme. Conform dezvaluirilor facute de politician, Onea are o plangere formulata pentru cercetare abuziva, o acuzatie care e din ce in ce mai des intalnita in randul procurorilor prahoveni.

“Aud ca Onea – prim procurorul de la Prahova – are o ditamai plangerea pentru cercetare abuziva. Sigur e intemeiata. Nu stiu ce mecanism i-a facut pe astia sa se simta dumnezei. Exact tipul asta de dileala, combinata cu nemernicie multa, a facut posibila aparitia lagarelor, acum nu foarte mult timp. Acelasi tipar: ajung unii sa creada ca stiu ei „Planu’ Mare” si ca nu conteaza indivizii pe care ii distrug, fiinca au ei o misiune divina. Auzi, mah? In misiunea asta divina n-ai vrea tu sa-ti distrugi nevasta, copiii ori mama? Stiu, n-au furat. Ai tai sunt perfecti. Bai, nu sunt. Au dat spaga la doctor, la scoala sau, mai clar, traiesc din salariul pe care il castigi tu comitand infractiuni, cun e asta cu cercetatea abuziva, care e mai grava decat orice furt. Este incredibil ce se intampla! Jumatate din aia de la DNA ar trebui sa faca puscarie, pentru abuzurile pe cate le-au facut si pentru felul jegos in cate si-au arogat o aparenta sustinere populara. „Vreti bogati la puscarie?”. Ia puneti intrebarea asta intr-un sondaj de opinie, sa vedeti ce iese. Ce credeti ca or sa raspunda aia de pe Taraf TV? Credeti ca or sa spuna ca-i vor inchisi doar pe aia care au furat si ca ii respecta pe aia care muncesc de rup? La ce butoane au fost in stare sa umble… Tara asta n-a avut niciodata asa trib de salbatici cu atatea parghii in maini. Trebuie sa se termine. DNA – ca reprezentant al intereselor straine si inhibitor al progresului tarii – trebuie condamnat in ansamblu. Tine tot de parchet. De ala militar…”, a fost mesajul postat de liderul ALDE.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img