vineri, 19 aprilie, 2024

Probleme mari pentru unele zodii, astazi. Vezi cum o sa-ti mearga miercuri, 15 februarie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

In interiorul tau e o furtuna de trairi si de ganduri greu de controlat ce te face sa te comporti ciudat. Multi vor interpreta gresit atitudinea ta, pentru ca, din cauza stresului, esti mai tacut, mai retras, mai pasiv, fara sa faci nimic, ca sa nu strici ceva. Multi vor spune ca esti slab, ca e un semn de teama sau de lasitate ceea ce afisezi tu, dar tu consideri ca e mai intelept sa stai pe margine, fara sa intervii, mai ales atunci cand atmosfera e incarcata. Daca ai spune ceva, ai putea tensiona si mai mult lucrurile, ca atare incerci sa te abtii cat poti, sa nu faci ceva nelalocul lui.

Taur

Tu iti vezi de treaba cu seriozitate si simt de raspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care iti stau alaturi si care fac tot posibilul sa profite de eforturile tale si sa traga, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui iti oferi azi serviciile, ca nu cumva sa fie vorba de niste profitori mincinosi care se bucura de tot ceea ce faci, iar la final isi asuma ei toate creditele, uitand chiar sa-ti si multumeasca pentru rolul jucat de tine. Mai bine iti urmaresti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru ca azi nu merita sa oferi nimic celor care iti tin companie.

Gemeni

Oboseala acumulata in ultima vreme isi spune cuvantul intr-o activitate in care ai nevoie de concentrare, de atentie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate si pentru ca iti lipseste o motivatie, ceva care sa te impinga de la spate, fara sa te tot plangi de una, de alta. Nici anturajul nu prea iti este de folos, de parca ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizati, de extenuati mental sau fizic, de dezinteresati de roadele finale ale acestei munci, si cum nimeni nu reuseste sa scape de aceasta stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. Fa un efort sa lupti cu plictiseala!

Rac

Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar daca esti de acelasi sex ca tovarasele tale, pentru ca tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discuta despre cumparaturi, despre preturi, despre activitati mondene, or tu esti acum stresat de cu totul alte aspecte. Daca nu-ti gasesti locul in acest mediu, fa un efort sa pleci de aici, ca sa nu strici atmosfera in jurul tau cu o stare de indiferenta care-i poate deranja pe ceilalti.

Leu

Esti pretentios si nu te multumesti cu putin, ca atare ai putea refuza diverse oferte daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale actuale. Simti ca ar fi bine sa mai astepti o vreme, decat sa accepti ceva din lipsa de variante mai bune. Consideri ca merita sa mai stai pe tusa, sa se mai adune solutii profitabile, si sa nu te opresti la prima care se iveste. Rabdarea de care dai dovada acum va fi rasplatita candva cu rezultate de zile mari care iti vor demonstra ca nu trebuie sa faci compromisuri si sa te multumesti cu ce ti se ofera. Mai asteapta, mai acumuleaza informatii!

Fecioara

Ai grija la cuvintele dure pe care le spui astazi, pentru ca risti sa distrugi o relatie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lasa sa se manifeste in voi nu e in avantajul unei relatii de prietenie sau de colaborare. Intr-un astfel de moment, cand scapi discutia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despartire. Daca simteai ca e nevoie de aceasta ruptura, vei profita de curajul care te copleseste pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar daca e un om la care tii, despartirea aceasta va declansa mai apoi mari regrete. Incearca sa repari ce ai stricat, sa dregi busuiocul si chiar sa-ti ceri scuze cu mai mult curaj, lasand orgoliile deoparte.

Balanta

Nu te mai gandi la lucruri rele, mai ales ca te afli intr-un anturaj in care numai despre probleme se discuta. Daca stai si asculti atatea povesti lacrimogene, vei incepe sa scoti si tu la iveala doar frustrari, suparari, nemultumiri reprimate demult. Lasa-le inchise acolo, in suflet, pentru ca nu e momentul sa le scoti la lumina. Cu cat le ignori mai mult, cu atat le ascunzi si mai adanc in cutia cu amintiri, fara sa te mai gandesti la ele. Nu-i lasa pe ceilalti sa vorbeasca despre necazuri si lipsuri, ci distrage-le cumva atentia de la motivele de tristete, altfel formati un cor al plangerii care va strica tuturor ziua.

Scorpion

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

Sagetator

Ai tendinta de a respinge sfaturile celor mai maturi dintr-un spirit de fronda care nu te caracterizeaza. Exista cineva alaturi de tine care are numai lucruri bune de impartasit, dar vrei sa demonstrezi ca poti si singur si spui nu la orice ajutor din afara. Te comporti ca un copil care se ridica impotriva povetelor bune venite de la parinti, doar asa, ca sa arate ca s-a maturizat si stie el mai bine ce are de facut, dar s-ar putea sa regreti nesupunerea de acum si sa-ti dai seama mai tarziu ca cei mari chiar iti vor binele.

Capricorn

Preferi sa te retragi un pic in lumea ta pentru ca ai cate ceva de lucru. Fie e doar nevoia de a avea putina liniste in singuratate pentru a-ti face ordine in ganduri si emotii, fie e dorinta ta de a oferi celor dragi atentie maxima, azi pui accent pe odihna, somn, relaxare, pe izolare, si te retragi din iuresul cotidian intr-o lume intima ceva mai linistita in care ai starea si timpul necesare pentru a aranja unele lucruri date peste cap in ultima perioada. Nu apare nimic care sa-ti distraga atentia de la ceea ce ti-ai propus, deci, cu un pic de efort, poti restabili echilibrul in multe planuri personale.

Varsator

Esti mult prea atasat de trecut, dar In loc sa scoti de la naftalina amintirile placute si stimulative, care sa te incarce acum de curaj si incredere, tu zgandaresti foste rani sau vorbesti despre vechi situatii neplacute pe care le credeai uitate, dar iata ca nu le-ai sters inca din gand. Poate e un moment bun sa repari ceva, dupa luni sau ani de suferinta, pentru ca privesti spre trecut cu un dram de revolta si esti gata sa restabilesti. cumva, echilibrul firesc cu privire la cele intamplate candva. Arunca o privire peste umar cu realism, ca sa intelegi cum s-a ajuns aici si sa descoperi ce poate fi reparat retroactiv.

Pesti

A sosit un moment de care iti era teama, pe care l-ai tot amanat pentru ca nu erai pregatit sa-i faci fata, dar azi, cand traiesti efectiv acele momente, iti dai seama ca ai exagerat cu ingrijorarea. Lucrurile ies mai bine decat ai crezut si tot stresul tau de dinainte nu si-a avut rostul. Bucura-te din plin de intorsatura norocoasa a lucrurilor, ceea ce poate fi o lectie buna pentru tine sa nu mai privesti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbra. Fara sa gandesti pozitiv si iata ce bine a iesit totul, dar daca ai fi crezut in permanenta in succes, oare cum ar fi iesit?

Sursa: teotrandafir.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img