marți, 23 aprilie, 2024

Problemele cu Credidam continua pentru Firicel din “Las Fierbinti”. Au chemat politia

Distribuie:

Publicat:

Problemele cu Credidam continua pentru Firicel din “Las Fierbinti”. Actorul Cuzin Toma a postat  un mesaj pe contul de socializare, in care dezvaluie faptul ca nu si-a recuperat banii care ii revin, in ciuda eforturilor.

“Ieri am avut acelas raspuns de la credidam ca si in februarie…iar a chemat politia iar au sarit toti in sus ca vezi doamne eu fac acandal… Credidam refuza sa puna la dispozitia expertului contabil actele necesare!!!

Nu vreau sa-mi mai colecteze banii credidam si Gheorghiu!! De cate ori merg la sediu, unde sunt obligat sa merg, sa-mi cer drepturile, credidam cheama politia…

Ce ati face in locul meu? El e cel care ma trimite la plimbare.
Pe banii mei si ai tai “artistule”, si-a construit un imperiu protejat de politie si de toti cei corupti din sistem… Formula de calcul, este ceva de care nu au auzit in viata lor desi colecteaza 10 mil anual banii artistilor uita sa-i si repartizeze… De ce acceptati sa fiti furati??? Dragi artisti…
Am ajuns sa ne umilim in fata hotilor si borfasilor, pe banii nostrii!!”,  a scris revoltat  Cuzin Toma pe contul de socializare.

La sfarsitul anului trecut, Cuzin Toma a facut live pe Facebook de pe holurile CREDIDAM. Actorul a vrut sa afle care este formula de calcul a sumelor pe care Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti le datoreaza artistilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img