marți, 19 martie, 2024

Procurorul “Portocala” ar trebui sa TREMURE! Anunt de ULTIMA ORA

Distribuie:

Publicat:

Comisia parlamentara de control a activitatii SRI reia cazul de Prahova, unde seful local al SRI a fost suspectat de legaturi necurate si actiuni ilegate in parteneriat cu procurorul Mircea Negulescu. Deputata PSD Andreea Cosma a declarat ca, in urma dezvaluirilor facute de fostul colonel Daniel Dragomir in ultima perioada, Comisia va reanaliza cazul si va da un raport.

“Cu privire la raportul pe care trebuie sa mi-l dea, am facut o solicitare in luna februarie cu privire la abuzurile de la Prahova si am intrebat in ce stadiu. Urmeaza ca in 3 saptamani sa-mi dea un raspuns. Se va relua cazul si dupa ultimele informatii din presa de saptamana trecuta vor acorda atentie si vor probabil vor da un raport”, a declarat Andreea Cosma, care nu exlude posibilitatea de a fi invitata la audieri in Comisia SRI.

Intrebata daca procurorul Negulescu avea legaturi cu serviciile, Andreea Cosma a raspuns: “Astept sa vad ce va da comisia, eu am povestit. O sa vedem. O sa fie prezentat public daca ni se permite. Eu o sa fac o plangere penala cu privire la situatia mea, pentru abuz in serviciu si represiune nedreapta.” In luna februarie, Andreea Cosma a semnalat relatiile procurorului Mircea Negulescu cu seful SRI Prahova si precedesorul acestuia, legat de instrumentarea unor dosare penale. Ulterior, in luna mai, seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din functie si mutat la alta unitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img