vineri, 19 aprilie, 2024

Produse contrafacute depistate de jandarmii vasluieni in Bazarul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Marti, 11 februarie, lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui au executat o actiune pe linia prevenirii si combaterii comertului cu produse contrafacute.

Astfel, in bazarul din municipiul Vaslui, jandarmii vasluieni au depistat trei persoane care ofereau spre vanzare, fara documente de provenienta, articole de incaltaminte inscriptionate cu numele unor marci de renume.
Existand suspiciunea ca bunurile oferite spre vanzare erau contrafacute, jandarmii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor cele 27 de articole de incaltaminte si i-au condus la sediul politiei municipiului Vaslui pe cei in cauza.

Totodata, lucratorii jandarmi au inaintat actele de sesizare organelor de cercetare penala, deoarece “punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similar” constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda conform Legii nr. 84 din 15 aprilie 1998 privind marcile si indicatiile geografice, art.90, alin.(1), lit.b.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img