joi, 28 martie, 2024

Profesoara romanca ucisa in casa ei din Londra. Cum si-a gasit sfarsitul Florina – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 34 de ani a ajuns in arest, fiind acuzat ca a ucis-o cu mai multe lovituri de ciocan pe romanca Florina Pastinaprofesoara in Marea Britanie. Florina Pastina, 36 de ani, a fost implicata intr-un incident extrem de sangeros, in casa ei din sudul Londrei. Atunci, echipajul de politie a gasit in casa trei persoane ranite, Florina fiind in stare critica. Ea a murit cateva zile mai tarziu, in spital.

Alte doua persoane au ajuns in spital, una dintre ele, un barbat de 34 de ani, fiind si suspectul in acest caz. Luni seara, barbatul a fost externat si dus in arest sub acuzatia de omor. Circumstantele producerii acestei tragedii sunt inca invaluite in mister. Politia nu a facut public niciun alt nume, doar al persoanei decedate. De asemenea, a facut nenumarate apeluri catre vecini sau prieteni sa ofere detalii suplimentare, in cazul in care detin vreo informatie cu privire la incident.

Anchetatorii au spus doar ca, din cate se pare, toate persoanele implicate in incidentul sangeros se cunosteau intre ele. Intre timp, rudele, prietenii si parintii elevilor Florinei deplang moartea ei. Romanca era apreciata la locul de munca si cartierul in care locuia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img