News Flash:

Profesorul de religie care a prezentat un film despre avort elevilor, scapa de orice sanctiune

23 Martie 2016
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
Profesorul de religie, Gabi Vranceanu de la Liceul "Emil Racovita" din Vaslui, care a prezentat elevilor un film despre avort, de pe urma caruia un elev a lesinat si a fost transportat de urgenta la spital, scapa de orice sanctiune potrivit comisiei de disciplina din cadrul liceului la care activeaza, cu motivarea ca nu a incalcat nicio prevedere a Legii Educatiei in baza careia isi desfasoara activitatea. 

"Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant a primit raportul de la comisia de disciplina stabilita in acest caz, in care se arata ca profesorul Gabi Vranceanu nu a incalcat nicio prevedere a Legii Educatiei Nationale. In schimb, cadrul didactic in cauza a primit recomandarea sa acorde o atentie mai mare la folosirea materialelor cu caracter interdisciplinar, ce impact ar putea avea asupra elevului", a declarat directorul Liceului "Emil Racovita" Vaslui.

Elevul spune ca si-a imaginat consecintele nefaste ale unei intreruperi de sarcina, lucru care l-a emotionat si i-a provocat starea de lesin si nicidecum imaginile vizionate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 24 queries | Mysql time :0.029969 (s)