marți, 19 martie, 2024

Prognoză meteo. Cum va fi vremea astazi, 14 februarie 2020?

Distribuie:

Publicat:

Vineri, pe 14 februarie 2020, cerul va fi înnorat în toată țara, iar temporar se vor semnala precipitații slabe, local, în vestul, dar și sud-estul țării.

Meteorologii anunţă înnorări şi se vor semnala precipitaţii, izolat însemnate cantitativ, în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte în vest, nord şi centru. Vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări temporare la munte, dar pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

La munte și pe arii restrânse vor fi de asemenea precipitații mixte în vest, nord şi centru, sub formă de lapoviță și ninsoare. Maximele termice vor fi cuprinse între 2 și 11 grade Celsius, pe când cele minime între -4 și 5 grade

Şi în Capitală cerul va fi temporar noros şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi între 9 și 10 grade, iar cea minimă între -1 și 1 grade Celsius .

Sfârşitul de săptămână vine tot cu temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice şi centrale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img