joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo! Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare

Distribuie:

Publicat:

Vreme calduroasa in intreaga tara, caniculara in regiunile vestice si sudice; la deal si la munte mai sunt posibile averse cu caracter torential. Meteorologii anunta ca, duminica, vremea va fi calduroasa in intreaga tara, caniculara in regiunile vestice si sudice. La deal si la munte mai sunt posibile averse cu caracter torential, in unele locuri putandu-se inregistra si 50 de litri de apa pe metru patrat, conform News.ro.

”Vremea va fi calduroasa, izolat caniculara in regiunile vestice si sudice. In orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati cu precadere in zonele de campie”, au transmis meteorologii.

Potrivit acestora, indeosebi dupa-amiaza si seara, vremea va fi instabila la deal, la munte si local in celelalte regiuni.
”Vor fi perioade cu averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina”, au mai precizat meteorologii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img