joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo pana in noiembrie a fost schimbata! Anuntul facut de meteorologi

Distribuie:

Publicat:

Meterologii au schimbat prognoza pe o luna. 

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat normele climatologice ale saptamanii in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, cu un deficit mai pronuntat in regiunile nordice. 

ANM, prognoza meteo MODIFICATA. Vremea 22 – 29 octombrie

Temperatura aerului este posibil sa aiba valori apropiate de normalul termic al perioadei in regiunile sudice si estice si sa fie mai coborate decat acestea in restul teritoriului. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana, cu exceptia regiunilor estice si a zonei montane, unde acestea vor fi usor excedentare.

ANM, prognoza meteo MODIFICATA. Vremea 29 octombrie – 5 noiembrie

Valorile temperaturii aerului se vor situa in jurul mediilor climatologice in cea mai mare parte a tarii, cu posibilitatea unor valori usor mai ridicate in estul si sud-estul tarii. Regimul pluviometric se va situa in jurul celui normal pentru aceasta perioada la nivelul intregii tari.

ANM, prognoza meteo MODIFICATA. Vremea 5 – 12 noiembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale climatologic pentru aceasta data. Precipitatiile estimate a se inregistra in acest interval la nivelul intregii tari se vor apropia de cele specifice perioadei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img