sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru 15 martie: Precipitatii semnificative si temperaturi de primavara

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo, joi, 15 martie. Vremea ramane capricioasa in urmatoarea perioada. Vor fi precipitatii semnificative si, treptat, temperaturile vor scadea. 

Prognoza meteo in tara. Temperaturile vor fi joi 15 martie, de primavara, dar vremea se raceste in perioada urmatoare, transmite ANM. Valorile termice diurne din 15 martie vor fi mai scazute decat cele din ziua anterioara, mai ales in jumatatea nordica a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre -1 si 7 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

Temporar vor fi innorari si in special in cursul zilei va ploua slab, pe arii relativ extinse in nord, centru, est si izolat in rest. La munte, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata in zonele joase, cu precadere din sudul si sud-estul teritoriului. 

Prognoza meteo in Capitala. Vremea va fi in continuare calda, desi temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de ziua precedenta. Cerul va avea innorari si pe parcursul zilei trecator va ploua slab, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 16 grade, iar cea minima va fi de 3…4 grade. 

Temperaturi in principalele orase:       

Bucuresti 16 precipitatii

Craiova 15 precipitatii

Timisoara 14 precipitatii

Sibiu 14 precipitatii

Suceava 7 precipitatii

Galati 14 precipitatii

Constanta 13 precipitatii

Cluj-Napoca 16 precipitatii

Bacau 8 precipitatii

Baia Mare 13 cer variabil

Iasi 7 precipitatii

Oradea 15 precipitatii

Resita 13 precipitatii

Pitesti 16 precipitatii

Brasov 12 precipitatii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img