joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru 6 martie- Vremea in toata tara. Temperaturi surpriza!

Distribuie:

Publicat:

PROGNOZA METEO 6 martie. VREMEA in Bucuresti si in toata tara. Ce ne rezerva prognoza meteo pentru ziua de marti, 6 martie. 

Vremea Bucuresti. Marti, 6 martie, temperaturile ne ofera surprize. Desi s-a spus ca atmosfera se va incalzi, bucurestenii nu se vor bucura de vreme frumoasa. Ba mai mult, e posibil sa avem avertizari meteo de polei marti, avand in vedere faptul ca va fi ploaie inghetata in dimineata zilei, in Bucuresti. Temperaturile in Bucuresti sunt cuprinse intre 1 si 3 grade Celsius. Probabiltatea de a ploua este marita: 70%. 

Prognoza meteo. Vremea 6 martie in tara. Temperaturile din data de 06 martie 2018, pleaca de la -9° C, in Nord, si ajung pana la 6° C, in Dobrogea, iar viteza vantului poate ajunge pana la 31 km/h.

Prognoza meteo 06 martie 2018, in tara. In Sud si Sud-Est vom avea parte de cer fragmentat, iar temperaturile vor porni de la -5° C, in Buzau si vor ajunge la 1° C, in Giurgiu. Va fi innorat, cerul fiind acoperit in proportie de 92%, de nori.

Vezi si: Vine primavara. Temperaturi in crestere in judetul Iasi

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile de la munte – maxima zilei se va inregistra in Ramnicu Valcea, si va atinge 0° C, iar minima zilei se va inregistra in Brasov, si va fi de -8° C. Viteza vantului va ajunge pana la 18 km/h. Vom avea parte, in special de cer senin. Afara va fi innorat.

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile din Vest – vor fi cuprinse intre -5° C si 1° C, minima fiind atinsa in Oradea, iar maxima in Timisoara. Vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vantului va ajunge pana la 12 km/h. Cerul va fi plin de nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile din Dobrogea – maxima zilei se va inregistra in Mangalia, si va atinge 6° C, iar minima zilei se va inregistra in Tulcea, si va fi de -3° C. Viteza vantului va ajunge pana la 31 km/h. Vom avea parte, in special de cer senin. Vom avea cer senin, pe parcursul intregii zile.

Prognoza meteo 06 martie 2018. In Sud Vest, vantul va bate cu o viteza de pana la 30 km/h, si vom avea parte de . Minima va fi de -0° C, in Calafat, iar maxima va fi de 1° C, in Craiova. Va fi innorat, cerul fiind acoperit in proportie de 100%, de nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. In Centru vom avea parte de cer senin, iar temperaturile vor porni de la -8° C, in Cluj-Napoca si vor ajunge la -3° C, in Sibiu. Va fi destul de innorat, cerul fiind acoperit in proportie de 64%, cu nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. In Nord Est si Est, vantul va bate cu o viteza de pana la 25 km/h, si vom avea parte de cer senin. Minima va fi de -7° C, in Galati, iar maxima va fi de -3° C, in Iasi. Cerul va fi acoperit in proportie de aproximativ 44%, cu nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile din Nord vor fi cuprinse intre -9° C si 2° C, minima fiind atinsa in Suceava, iar maxima in Baia Mare. Vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vantului va ajunge pana la 16 km/h. Soarele nu ne va intra in ochi, intrucat cerul va fi destul de innorat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img