miercuri, 24 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 14 iunie: Vreme extrem de calduroasa

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru joi, 14 iunie, anunta o vreme extrem de calduroasa, teperaturile ridicate nu ne vor parasi, la fel si ploile torentiale.

Joi, vremea se va mentine instabila in regiunile intracarpatice, unde pe arii extinse va continua sa ploua in averse, care vor fi insotite de descarcari electrice si izolat de grindina. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate in zona Carpatilor Orientali, unde se vor acumula pana la 20-25 de mm. In restul regiunilor tarii unele averse slabe de ploaie vor cadea doar spre seara, in mod izolat.

Vantul va sufla slab, cel mult slab pana la moderat in cea mai mare parte a tarii. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 22-27 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 27-31 de grade in Oltenia, 28-33 de grade in Muntenia si Dobrogea si 26-31 de grade in Moldova, cu valori usor mai scazute asteptate in extremitatea nordica a regiuni.

Vremea din 14 iunie in Bucuresti
Locuitorii Capitalei vor avea parte de un cer in mare parte senin, cu maxima zilei de 32°C, iar minima de 18°C. Nu va ploua joi, dar vineri aversele revin in Capitala.

Prognoza meteo din 14 iunie la munte
La munte ploile nu se opresc, sunt asteptate furtuni cu fulgere izolate si cantitati mari de apa. 

Maxima zilei este de 26°C, iar minima de 14°C. Sanse de ploaie sunt 50%, vantul bate pe directia SE cu o viteza intre 10 si 15 km/h, iar cantitate precipitatii este de 3 l/m². 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img