vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 23 mai: Furtuni si vijelii in Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo anunta furtuni si vijelii in Romania, in zonele de vest, nord-vest si centrul tarii, dar si la munte. Prognoza meteo anunta soare la Bucuresti. Afla buletinul meteo Romania al zilei de joi

Vremea in Romania pentru 23 mai 2019 anunta o zi cu ploi torentiale. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o noua informare meteorologica de ploi torentiale, vijelii si grindina in vestul, nord-vestul si centrul tarii precum si la munte, cu precadere in zona Carpatilor Occidentali si in jumatatea nordica a Carpatilor Orientali, se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 15…25 l/mp si pe arii restranse 35…40 l/mp. Buletinul meteo al zilei de joi in Romania anunta cantitati de apa insemnate, manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. 

Vremea 23 mai 2019 in Bucuresti

Vremea in Bucuresti pentru joi, 23 mai 2019 anunta cer insorit, cu temperaturi maxime care se vor incadra intre 26°C si 12°C. Vantul sufla cu putere, cu 17 km/h dinspre V, in rafale de 37 km/h. Cantitatea de precipitatii care se va strange va fi de <1 L/m². Vantul puternic se va mentine si pe timpul noptii. 

Prognoza meteo 23 mai 2019 la munte

Buletinul meteo pentru zona de munte anunta averse cu furtuni si fulgere pe parcursul zilei, ploi torentiale care se vor mentine si in ziua de vineri. Temperaturile maxime si minime se vor mentine intre 18°C si  9°C. Vantul va sufla cu putere, in rafale 31 km/h, creandu-se aspectul de vijelie. Ploile la munte vor continua si pe parcursul weekendului. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img