marți, 19 martie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 8 noiembrie: Soare si temperaturi mai mari in Romania

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 8 noiembrie se anunta insorita, iar prognoza meteo aduce temperaturi mai mari cu un grad.

Joi, cerul se va mentine variabil spre mai mult senin in zonele intracarpatice ale tarii si variabil spre mai mult noros in cele extracarpatice. In a doua parte a zilei in sud-estul extrem se vor semnala izolat unele burnite slabe, in restul tarii sansele pentru producerea precipitatiilor urmand sa fie nule. Vantul va sufla slab in cea mai mare parte a tarii, cel mult slab pana la moderat in nordul extrem al Moldovei. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 15-20 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana si 12-17 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in zona Obcinelor Bucovinei.

Vremea 8 noiembrie la Bucuresti
Vremea la Bucuresti se mai incalzeste. Prognoza meteo anunta soare si temperaturi usor ridicate fata de ziua precedenta. Vantul sufla in rafale de  14 km/h ziua si un grad noaptea. Temperaturile mai cresc cu un grad fata de ziua precedenta. Noaptea aduce cer senin.

Prognoza meteo 8 noiembrie la munte
Vremea este frumoasa si la munte, cu valori mai crescute decat ziua precedenta. Temperaturile maxime si minime sunt de  13°C la amiaza si 1°C noaptea. Vantul sufla in rafale si nu sunt sanse de ploaie. Valorile maxime si minime se mentin si pe parcursul zilei de vineri.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img