vineri, 26 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru luni, 10 decembrie: Ninsori, ger si burnita inghetata in Romania

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 10 decembrie se anunta deosebit de rece. Prognoza meteo anunta frig si burnita inghetata la Bucuresti, ninsori la munte. Temperaturile minime scad semnificativ.

Vremea luni se schimba radical. Temperaturile minime coboara pana la -2 grade Celsius, iar ninsorile abundente fac ca stratul de zapada sa cresca semnificativ. Vantul se inteteste, dar ramane slab spre moderat, la 26 km/h, cresc si sansele de precipitatii in Bucuresti, la 20%, dar creste si maxima zilei, la 3 grade Celsius. Partial, cerul va fi innorat. 

Vremea in Bucuresti 10 decembrie
Vremea la Bucuresti se anunta mohorata cu cer partial noros. Valorile maxime si minime nu vor depasi 2°C la amiaza, iar pe timpul noptii vor cobori pana la  -2°C. Vantul va sufla cu 12 km/h dinspre V pe timpul zilei si cu 6 km/h dinspre V pe timpul noptii. Cantitatile de apa vor atinge 1 L/m². Pe timpul noptii va cadea burnita inghetata. 

Prognoza meteo la munte 10 decembrie
La munte va ninge in prima zi din saptamana 10-16 decembrie. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre  3°C si  -2°C. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar vantul va sufla in rafale de 26 km/h pe timpul zilei si cu  4 km/h dinspre NV pe timpul noptii. Ninsorile vo continua si marti, iar temperaturile vor scadea pana la -9 grade Celsius. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img