vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 11 decembrie: Ninsori si temperaturi scazute in Romania

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 11 decembrie se anunta deosebit de rece. Prognoza meteo indica ninsori si temperaturi scazute mai ales pe timpul noptii. 

Marti se vor semnala precipitatii predominant sub forma de lapovita si ninsoare in cea mai mare parte a tarii, insa nu se asteapta depunerea unui strat consistent de zapada, doar local la munte si izolat in nordul Munteniei urmand sa existe conditii pentru depuneri de zapada de pana la 10 centimetri.

Vantul va sufla moderat spre tare in sudul Olteniei, in Baragan si in Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre -2 si 3 grade in Transilvania si Maramures, 2-7 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 0-5 grade in Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in extremitatea nordica a regiunii. 

Vremea in Bucuresti 11 decembrie

Vremea la Bucuresti va fi deosebit de rece. Pe timpul zilei va predomina fenimenul de ploaie inghetata, iar pe timpul noptii vor cadea ninsori. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 1°C si -2°C. Vantul va sufla cu 5 km/h dinspre SV pe timpul zilei, iar pe timpul noptii cu 4 km/h dinspre V. Cantitatile de apa ce se vor strange vor fi de <1 L/m² – 2 L/m².

Prognoza meteo la munte 11 

La munte, cerul va fi acoperit de nori, iar ninsorile vor predomina atat pe timpul zilei cat ti pe timpul noptii. Valorile termice se vor incadra intre  0°C si  -9°C. Vantul va sufla cu putere, indeosebi pe parcursul noptii, in rafale de 26 km/h, viscolind zapada acumulata. Temperaturile vor continua sa scada in zilele urmatoare.

Meteorologii au actualziat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vezi aici cum va fi vremea in fiecare regiune im parte, pana pe data de 23 decembrie 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img