vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 11 iunie: Instabilitate atmosferica si temperaturi de peste 32 de grade

Distribuie:

Publicat:

Potrivit meteorologilor, vremea se mentine instabila in majoritatea regiunilor tarii, in acelasi timp o sa avem parte de temperaturi maxime de peste 32 de grade. ANM a emis o noua averizare meteo de vreme severa pana pe 11 iunie la ora 23. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 11 iunie 2019. Marti vor mai cadea unele averse slabe de ploaie local in jumatatea estica a teritoriului si numai izolat in vest, potrivit prognozei Vremea.ro. Vantul va sufla moderat spre tare in Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 24 si 29 de grade in Transilvania si Maramures, 27-32 de grade in Banat si Crisana si 25-30 de grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in sudul litoralului.

Vremea in Bucuresti. ANM anunta: vremea va fi in general instabila si, in special dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 27 – 29 de grade, iar cea minima de 16 – 17 grade.

ANM, avertizare meteo 10 – 11 iunie 2019

Avertizarea meteo este valabila in intervalul 10 iunie ora 10 – 11 iunie ora 23.

Prognoza meteo anunta: manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitati de apa insemnate.

Potrivit ANM, instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in cea mai mare parte a tarii. Vor fi perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15…25 l/mp, iar pe arii restranse 35…40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente in timpul dupa-amiezelor si serilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img