vineri, 26 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 11 septembrie: Vreme de vara in Romania

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 11 septembrie in Romania este calduroasa ca-ntr-o zi de vara. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate in toate regiunile tarii.

Vremea Romania, 11 septembrie 2018
Marti izolat in Moldova, Carpatii Orientali si in sud-est vor mai exista conditi pentru producerea unor averse slabe de ploaie, in timp ce in restul tarii cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla moderat in Moldova si Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in restul regiunilor tarii.

Temperaturile maxime vor fi aproape identice cu cele de luni se vor incadra in general intre 21 si 26 de grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai ridicate valori asteptate in sudul Transilvaniei), 23-38 de grade in Banat si Crisana, 25-30 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 20-25 de grade in Moldova. 

Vremea Bucuresti 11 septembrie 2018
Chiar daca cerul prezinta innorari pe tot parcursul zilei, la Bucuresti avem parte de o vreme de vara, deosebit de calda. Canicula continua este fenomenul inregistrat in Capitala. Temperaturile maxime si cele minime se vor incadra intre  27°C si 15°C, iar vantul va sfula slab dinspre NV, intre 10 si 15 km/h. Sansele sa ploua la Bucuresti sunt minime, iar caldurile vor atinge punctul maxim sambata, cand se vor inreegistra 31 de grade in Capitala. 

Vremea la munte, 11 septembrie 2018
Si la munte creul va fi partial innorat, dar valorole termice se mentin ridicate si nu sunt prognozate ploi. Sansele de precipitatii sunt extrem de scazute, iar vantul sufla moderat cu  15 – 25 km/h. Caldura va atinge punctul culminant in ziua de sambata, 15 septembrie, cand se vor inregistra 26 grade Celsius.

Vremea pe litoral 11 septembrie 2018
Pe litoral va ploua pe timpul noptii, dar pe timpul zilei va predomina canicula. Temperaturile se vpr incadra intre 25 si 17 grade Celsius. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img