marți, 19 martie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 17 iulie: Soare si temperaturi ridicate in Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru marti, 17 iulie, anunta o vreme cu temperaturi ridicate cu toate ca vremea se va mentine instabila in majoritatea regiunilor. 

Marti tiparul vremii din cursul zilei de luni se va mentine, cu mentiunea ca spre dupa-amiaza, pe langa jumatatea nordica a tarii, unele averse de ploaie insotite de descarcari electrice se pot semnala inclusiv in Banat si in vestul Olteniei. Cu totul izolat va cadea grindina si se vor strange pana la 10-15 mm de apa. Vantul va sufla slab pana la moderat in cea mai mare parte a teritoriului, cel mult moderat in Transilvania si la altitudini de peste 1500 de metri. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 22 si 27 de grade in Transilvania si Maramures, 25-30 de grade in Banat si Crisana, 28-33 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate in sudul Olteniei) si 23-28 de grade in Moldova.

Vezi si: Prognoza meteo pentru luni, 16 iulie: Nou val de furtuni

Vremea 17 iulie la Bucuresti
Potrivit vremea ido, vremea va fi calduroasa marti in Capitala, iar soarele va reusi sa straluceasca pe cerul partial innorat. Temperaturile maxime vor atinge 30°C in Capitala, iar cele minime vor fi de 17°C. Vantul va sufla moderat, insa sunt sanse nesemnificative sa ploua. Vezi cum va fi vremea ANM in tara, in saptamana 16 – 22 iulie. 

Prognoza meteo pentru 17 iulie la munte
Si la munte va fi cald, iar ploile se vor opri chiar daca doar pentru o zi! Cerul se va mentine in mare parte senin, iar temperaturile cresc fata de perioada precedenta.Maximele termice se vor incadra intre 25°C si 15°C, iar vantul va sufla moderat! Nu sunt sanse sa ploua marti la munte, insa vremea capriciosa isi va spunde din nou cuvantul in zilele ce vor urma. Vezi prognoza meteo ANM la munte in saptamana 16 – 22 iulie. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img