vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 19 februarie: Temperaturi de primavara

Distribuie:

Publicat:

Vremea pe 19 februarie este calda, cu temperaturi de primavara. Prognoza meteo anunta maxime de 15 grade. De joi, incepe sa se raceasca, pentru ca in weekend sa avem temperaturi de iarna. In Bucuresti, marti, vor fi 14 grade.

Noaptea de luni spre marti: Vor fi innorari temporare in estul tarii, unde vor fi conditii de burnita, iar in restul zonelor cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Se va semnala ceata, local in zonele joase din Transilvania si pe arii restranse in celelalte regiuni. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre -7 si 3 grade.

Vremea 19 februarie in tara

Marti, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si sud-estice, iar in zonele joase de relief, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata sau nebulozitate joasa. Cu totul izolat vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica va scadea dinspre nord, la valori usor mai mici decat cea normala.

Prognoza meteo in Bucuresti pe 19 februarie

Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 12…14 grade, iar cea minima de 1…2 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca. Presiunea atmosferica va scadea la o valoare cu putin mai mica decat cea normala.

Cum va fi marti la munte

Vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

Miercuri vor fi si 16 grade

Prognoza meteo estimeaza ca vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe in nordul, nord-estul si centrul tarii, iar noaptea, posibil si in sud-est. La munte, local, se vor semnala precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, dar trecator, la cote mai reduse si in sud-vestul si centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5…7 grade in Maramures si estul Transilvaniei si 15…16 grade in Oltenia si Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade. Mai ales la inceputul intervalului, in zonele joase pe arii restranse va fi ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img