luni, 18 martie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 14 noiembrie: Cer noros si ploi pe arii extinse

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru miercuri, 14 noiembrie, anunta o vreme instabila, cu cer noros si ploi pe arii extinse. Temperaturile vor fi cuprinse intre -4 si 8 grade.

In aceasta zi, in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi in general inchisa, cu cer noros si ploi slabe, dar pe spatii extinse. In zona montana, spre seara si noaptea, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare, iar in estul Transilvaniei vor mai fi conditii de polei. In extremitatea de vest si sud-vest a teritoriului, vor fi si intervale de timp cu cer variabil, ploile vor fi posibile izolat si se vor inregistra la amiaza temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite ale datei.

Potrivit ANM, pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita, ce izolat in Moldova, in estul Transilvaniei si zona Carpatilor Orientali vor favoriza producerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile minime se vor incadra intre -4 grade celsius in depresiunile intramontane si 8 grade celsius in Campia de Vest. Pe spatii mici vor mai fi conditii de ceata.

Vremea 14 noiembrie in Bucuresti
Meteorologii anunta pentru Capitala vreme inchisa, cer innorat si precipitatii slabe. Ploile vor fi trecatoare si se vor manifesta in mare parte pe timpul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11-12 grade celsius, iar cea minima de 6-7 grade celsius.

Prognoza meteo la munte, 14 noiembrie
Vremea se raceste considerabil si la munte. In Carpatii Orientali si Meridionali vor exista precipitatii slabe pe timpul zilei sub vorma de ploie, iar pe timpul noptii acestea se pot transforma in lapovita si chiar ninsoare. Ploi izolate vor fi si in Carpatii Occidentali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img