joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 decembrie: Ninsori si temperaturi scazute in Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru miercuri anunta ninsori slabe si temperaturi scazute.

Miercuri vremea se va ameliora ca aspect in cea mai mare parte a tarii, numai dimineata urmand sa mai cada cateva ninsori slabe si fulguieli local in Muntenia si in Oltenia. Vantul va sufla moderat spre tare in sud-est si slab in celelalte regiuni ale tarii. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -5…0 grade Celsius in Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in nordul extrem al regiunii.

Vremea in Bucuresti, 19 decembrie
Miercuri, in Bucuresti, sansele de precipitatii pe timpul zilei sunt de 55%, cu o temperatura maxima a zilei de -2 grade Celsius. Conform vremea.ido.ro, pe timpul noptii Capitala se va confrunta cu temperaturi maxime de -4 garde Celsius, vant cu o putere de 4 km/h dinspre NE, iar cantitatile de precitatii vor fi 0.

Vremea la munte, 19 decembrie
La munte, regimul termic diurn va fi mai scazut decat cel normal si va fi caracterizat de medii ale temperaturilor maxime intre -3 si 0 grade, anunta Agentia Nationala de Meteorologie. Valorile termice nocturne vor fi negative si se vor situa intre -8/-6 grade Celsius. Se vor semnala precipitatii slabe cantitativ.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img