miercuri, 24 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 20 februarie: Temperaturile incep sa scada

Distribuie:

Publicat:

Vremea 20 februarie 2019. Prognoza meteo pentru miercuri anunta temperaturi in usoara scadere, in special la munte. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Miercuri, temperaturile vor marca o scadere la munte, insa aceasta scadere se va resimti la un nivel mult mai scazut in zonele joase de relief. Local in Carpatii Orientali se vor semnala unele ninsori slabe, in timp ce in restul tarii cerul se va mentine variabil, cu exceptia cetii care local va mai persista mai ales in prima parte a zilei pe vai si in depresiuni. Vantul va sufla moderat in cea mai mare parte a Olteniei si in general slab pana la moderat in restul teritoriului. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 5-10 grade in Transilvania si Maramures, 8-13 grade in Banat si Crisana si 10-15 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu valori usor mai ridicate (de pana la 16-17 grade) asteptate a se inregistra in zonele deluroase din Oltenia si din Muntenia.

Vremea in Bucuresti, 20 februarie 2019

In Bucuresti, vremea va fi in continuare deosebit de calda. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat cu 13 km/h dinspre V. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 1…3 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Vremea la munte. Prognoza meteo 20 februarie

Vremea la munte se va mentine frumoasa pe timpul zilei, dar de seara incep fenomene de burnita sau chiar ninsoare. Temperaturile diurne vor ramane in regim pozitiv pana noaptea, cand incep sa coboare sub 0 grade Celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img