marți, 19 martie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 22 mai: Ploi torentiale si grindina in Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri,22 mai 2019, anunta vreme instabila in majoritatea regiunilor. Meteorologii ne atrag atentia asupra averselor cu caracter torential ce vor fi insotite de grindina si descarcari electrice.

Miercuri 22 mai 2019, vremea va fi in general instabila in regiunile vestice, nordice si centrale, precum si in zonele de munte, unde temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, cu precadere dupa-amiaza. Local si temporar vantul va avea intensificari, in special la munte, dar si in timpul averselor. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 18 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade.

Vremea in Bucuresti 22 mai 2019

In Bucuresti vremea va fi frumoasa cu un cer senin pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime vor urca pana la 26 de grade Celsius. Vantul va sufla slab, iar sansele de precipitatii vor fi scazute atat ziua, cat si noaptea. Pe timpul noptii temperaturile minime ajung pana la 12 grade Celsius. De vineri ar putea sa apara precipitatii sub forma de ploaie.

Vremea la munte. Meteo 22 mai 2019

Vremea la munte se anunta capricioasa si schimbatoare. Sunt asteptate averse cu caracter torential, insotite de descarcari electrice si grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat sau cumulat in intreg intervalul 40-50 l/mp. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img