vineri, 26 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 26 septembrie: Temperaturi de iarna in anumite regiuni din Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru miercuri, 26 septembrie, anunta o vreme cu temperaturi de iarna in anumite regiuni din Romania. Se pare ca primul inghet si prima bruma isi vor face aparitia, iar temperaturile sunt mult mai scazute fata de normalul perioadei.

Miercuri, vremea se va imbunatati ca aspect, precipitatiile urmand sa paraseasca teritoriul tarii, insa temperaturile se vor mentine sub normalul climatologic al acestei perioade. Vantul va sufla tare in sud-est si slab pana la moderat, cel mult moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre 9 si 14 grade in Transilvania si Maramures, 12-17 grade in Banat si Crisana, 15-20 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in sudul Olteniei) si 11-16 grade in Moldova. 

Dimineata zilei de miercuri va aduce primul inghet al sezonului pe spatii relativ extinse din Transilvania si Maramures (inghet ce va veni la pachet cu bruma), in depresiunile din estul Transilvaniei urmand sa se semnaleze chiar si inghet la sol, tot aici temperaturile minime putand cobori pana spre -5 grade Celsius. 

Vremea in Bucuresti 26 septembrie 2018
Potrivit vremea ido, Bucuresti vremea se anunta destul de rece. Temperaturile la amiaza nu vor depasi 17°C, iar vantul va sufla moderat. Nu sunt sanse de ploaie. Noaptea, vremea va fi ca de iarna, temperaturile coborand pana la minime de  3°C. Vestea cea buna de la meteorologi este ca vremea se va incalzi la Bucuresti in zilele urmatoare.

Prognoza meteo 26 septembrie la munte 
La munte avem deja de-a face cu gerul, iar temperaturile se vor incadra intre 12°C si  0°C. Exista si zone in care ne vom confrunta cu prima noapte de inghet si de bruma, respectiv in Transilvani si in Maramures. Cerul se anunta in mare parte senin, vantul va sufla moderat. Temperaturile mai cresc la munte, insa scad la loc, devenind difucila o medie a valorilor termice. 

Vremea la mare, 26 septembrie
Vremea la mare va fi rece, temeparturile maxime si minime incadrandu-se intre 17°C si 9°C. Vantul sufla cu putere: 25 si 40 km/h. Vor fi rafale ocazionale de vant de peste 65 km/h. Tenperaturile mai cresc cu doar 2-3 grade in zilele urmatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img