joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 28 martie: temperaturile cresc

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii anunta ca vremea din 28 martie este intr-un proces real de incalzire. Prognoza meteo aunta temperaturi crescute in toata Romania. In sfarsit, putem spune ca… am scapat de iarna.

Pe final de martie, iata ca vine si primavara. Dupa o saptamana cu temperaturi cu minus, de miercuri, meteorologii anunta o schimbare termica favorabila in toata tara. Chiar daca cerul va mai prezenta innorari, iar conditiile de ploaie si chiar ninsoare se vor mentine la munte, totusi soarele nu va lipsi din mai multe zone ale tarii, inclusiv in Capitala.  Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 13…14 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. La inceputul si sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Prognoza meteo pentru 28 martie in Bucuresti
In Bucuresti, vremea se schimba radical. Vom avea parte de o zi cu soare, cerul va fi in mare parte senin, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 12 si 0 grade Celsius. La inceputul, dar mai ales la sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.Presiunea atmosferica va fi aproape stationara.

Cum va fi vremea pe 28 martie la munte
Potrivit prognozei meteo ANM, la munte se vor mentine conditii de ploaie si ninsoare, insa se va resimti o incalzire accentuata. Valorile temperaturilor sunt intre 7 si -2 grade Celsius. temperaturile record ale saptamanii vor fi sambata, 31 martie, cand se vor inregistra 18 grade Celsius.

 Incet, dar sigur, primavara se reinstaleaza in Romania, asadar ne vom bucura de o vreme cu mult soare pana la finalul acestei saptamani: maxime de 21 de grade in Capitala. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img