vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Distribuie:

Publicat:

SAMBATA, vremea va fi calduroasa in majoritatea zonelor, cu precadere in regiunile sudice, cu maxime termice intre 26 de grade in nord si centru si 35 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare la munte, in vestul, nord-vestul si centrul tarii unde pe arii restranse, mai ales in a doua parte a zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

IN BUCURESTI. Sambata, vremea va fi calduroasa, astfel ca temperatura aerului va urca pana la o valoare maxima in jurul a 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat.

DUMINICA, vremea se va mentine calduroasa in majoritatea zonelor, izolat caniculara in sudul extrem, unde disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar mai accentuate pe parcursul zilei mai ales in zona de munte, iar seara si in cursul noptii in vestul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 in depresiuni si 35 de grade in Campia Romana

IN BUCURESTI. Duminica, vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii, iar vantul slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 32-33 de grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img