marți, 23 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Se intorc ninsorile. Cand si unde sunt anuntate precipitatii

Distribuie:

Publicat:

Vremea 12-14 martie. Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarele zile, vremea se schimba radical. Prognoza meteo anunta temperaturi in scadere si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime la nivel national vor fi cuprinse intre 5-15 grade Celsius. Afla cand si unde sunt anuntate precipitatii.

Vremea 12 martie. Prognoza meteo pentru marti

Marti indeosebi in prima parte a zilei va ploua pe arii extinse in sud si in est, unde local se vor mai acumula cantitati de apa de pana la 10-15 mm. In noaptea de luni spre marti, trecator in zonele de deal din Oltenia si vestul Munteniei, precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare, insa Vremea.ro nu asteptata depunerea unui strat consistent de zapada. Vantul va sufla tare in sud-estul tarii si moderat in restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 2 si 7 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei), 7-12 grade in Banat, Crisana si Oltenia si 5-10 grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Vremea 13 martie. Prognoza meteo pentru miercuri

Miercuri vremea se va ameliora ca aspect peste tot, doar in vestul extrem spre seara fiind asteptate unele innorari si cateva ploi slabe izolate. Vantul va sufla moderat in Crisana si in sudul litoralului, in timp ce in restul tarii acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre 4 si 9 grade in Transilvania si Maramures, 9-14 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 6-10 grade in Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in sudul regiunii.

Dimineata izolat in depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile minime vor cobori usor sub pragul de -10 grade Celsius – datorita degajarii cerului de nori si a domolirii vantului se vor crea inversiuni termice temporare

Vremea 14 martie. Prognoza meteo pentru joi

Joi vremea va fi in general inchisa in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, unde local va ploua slab. Vantul va sufla moderat in Moldova, Baragan si Dobrogea si mai mult slab in rest. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 5-10 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana si 9-14 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in zonele subcarpatice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img