sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cum va fi vremea

Distribuie:

Publicat:

Vremea se va incãlzi si va deveni local cãlduroasã in zonele de campie si de podis. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului, mai ales dupã-amiaza si seara, local in Oltenia, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul Moldovei, la munte si izolat in restul teritoriului. Punctiform se mai pot acumula cantitãti de apã de peste 15…20 l/mp si vor fi conditii de grindinã.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 grade in estul Transilvaniei si 22 de grade in nordul litoralului.

Prognoza meteo pentru miercuri, 20 iunie

PROGNOZA METEO. Vremea va fi cãlduroasã in cea mai mare parte a tãrii, dar cu precãdere in regiunile sud-estice. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului mai ales dupã-amiaza si seara, local la munte, in nord-estul tãrii si izolat in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 23 de grade.

Prognoza meteo pentru joi, 21 iunie

PROGNOZA METEO. Desi valorile termice vor fi in scãdere usoarã, vremea se va mentine mai caldã decat in mod obisnuit pentru aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 11 si 22 de grade. Manifestãri specifice instabilitãtii atmosferice vor fi in zonele montane, submontane si pe arii restranse in restul teritoriului, unde temporar innorãrile vor fi accentuate si vor fi averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. Izolat aversele vor avea caracter torential si vor fi conditii de grindinã.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img