joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 11 ianuarie: Temperaturi de – 11 grade si ninsori

Distribuie:

Publicat:

Meteo 11 ianuarie. Prognoza meteo anunta vreme geroasa la munte si in majoritatea regiunilor tarii. Temperaturile minime ating – 11 grade Celsius la munte, pe timpul noptii. Cum va fi vremea, vineri, in Romania.

Vremea din 11 ianuarie se anunta geroasa la munte, iar ninsorile isi vor face aparitia in toata Romania. Cum va fi vremea vineri la Bucuresti si la munte si ce anunta prognoza meteo.

Vineri, vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii mai ales seara si noaptea. Acestea vor fi in general sub forma de ninsoare, insa exista probabilitatea ca trecator sa se semnaleze si lapovita sau ploaie ceea ce va determina aparitia poleiului. In dimineata zilei de vineri grosimea stratului de zapada se va situa in jur de 12…16 cm, izolat mai mare. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -3…-1 grad. Spre seara, cerul va avea innorari si trecator va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zapada nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativa. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperatura maxima va fi in jur de 1 grad.

Meteo 11 ianuarie. Vremea in Bucuresti

Prognoza meteo anunta ninsoare in Capitala, atat pe parcursul zilei, cat si pe parcursul noptii. Temperaturile vor scadea mai mult decat in ziua precedenta, pe timpul noptii. Meteorologii anunta valori termice maxime si minime ce se vor incadra intre 0°C si -6°C. Vantul va sufla cu  10 km/h dinspre SV pe timpul zilei si se va intensifica pe parcursul noptii, atingand  14 km/h dinspre SV. Cantitatea de precipitatii va atinge 1 L/m². Vezi aici cum va fi vremea in Bucuresti in weekendul 12-13 ianuarie 2019. 

Meteo 11 ianuarie 11 ianuarie. Vremea la munte

La munte va fi ger. Temperaturile vor scadea semnificativ. Meteorologii prognozeaza -3°C la amiaza si -11°C pe timpul noptii. Ninsorile vor fi abundente, iar vantul va sufla in rafale de 24 km/h pe timpul noptii. Vremea deosebit de rece se va mentine si in weekend, la munte, dar ninsorile se opresc. Vezi aici ce anunta prognoza meteo la munte pentru weekendul 12-13 ianuarie 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img