vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 12 iulie: Temperaturi scazute si instabilitate atmosferica

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi in mare parte frumoasa, cu usoare instabilitati atmosferice. Temperaturile se mentin sub media normala pentru aceasta perioada. Afla cum va fi vremea in Bucuresti vineri. Meteo 12 iulie 2019.

Cerul va fi variabil in majoritatea regiunilor, dae ploile de scurta durata isi vor face aparitia, izolat si trecator in zonele montane.

Meteo 12 iulie 2019

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in sud-estul extrem si in zona de munte, iar noaptea in nord-vest, unde local vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 17 grade.

Vremea in Bucuresti 12 iulie 2019

Prognoza meteo pentru Capitala anunta vreme frumoasa dar racoroasa. Cerul va fi variabil si mai mult senin pe timp de noapte. Media temperaturilor diurne se va situa in jurul valorilor de 27 – 28 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 14 si 15 grade.

Vremea 15 – 22 iulie 2019

ANM anunta ca vremea continua sa fie capricioasa, iar temperatura aerului va avea valori usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile sudice si sud-estice, iar in restul teritoriului vor fi deficitare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img